Logo LW goochelaar Lodewijk de Widt

Projecten


European Banking Federation

Het nieuwe logo van de European Banking Federation werd met een truc op maat gepresenteerd.

Logo presentatie EBF goochelaar Lodewijk de Widt

Dreamgarden

Peter M.J. Loef (Zelfstandig professional)

Als directeur van Dreamgarden heb ik Lodewijk ingehuurd om tijdens een belangrijke bijeenkomst met 70 mensen in de zaal de boodschap die ik wilde overbrengen met zijn goochelkunst te ondersteunen en te visualiseren. Hij is daar op een geweldige wijze in geslaagd. In de voorbereiding naar de bijeenkomst toe gaf hij mij voor 100% het gevoel dat zijn programma onze doelstelling kracht zou bij zetten. En dat was ook zo! Het is het meer dan waard om met Lodewijk samen te werken. Een groot compliment en een enorm woord van dank is op zijn plaats.En bovenal een prettige spontane vent die zich makkelijk aanpast zonder zijn eigenheid te verliezen! Peter Loef


goocheltruc goochelaar Lodewijk de Widt

Technasium Top Awards

Tijdens de regio finales van de Technasium Top Awards verzorgt Lodewijk een act met als thema: De illusie van Techniek en Wetenschap.

cups and balls goochelaar Lodewijk de Widt

Opening Nostra Mundi

Een openinghandeling voor Nostra Mundi.

Waddinxveen – Het integratiecentrum Nostri Mundi (onze wereld) werd woensdag 19 november geopend door burgemeester Bert Cremers en de plaatsvervangende Poolse ambassadeur Piotr Perczynski. Het pand aan de Nesse werd in een jaar tijd verbouwd; de honderd aangemelde migranten kunnen er terecht voor onder andere taalles, training en voorlichtingsavonden.

Goochelaar Lodewijk de Widt met burgemeester